Drage studentice i studenti,

pozivamo Vas na sudjelovanje na 8. Simpoziju studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2019) koji će se održati 1. lipnja 2019. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, A. Kovačića 1.

FARMEBS 2019 bit će posvećen svim aspektima istraživanja lijekova od njihova dizajna i sinteze, preko mehanizma djelovanja, primjene i osiguranja kvalitete, do korištenja u dijagnostici. Plenarno predavanje o modernoj biotehnološkoj proizvodnji vitamina K održat će doc. dr. sc. Krešimir Gjuračić iz tvrtke Gnosis by Lesaffre (Italija), istaknuti znanstvenik u području istraživanja i razvoja novih lijekova.

I ove godine očekujemo sudjelovanje Vas studenata diplomskih i poslijediplomskih studija, bilo kao aktivnih slušatelja ili izlagatelja. Nadamo se da ćete se odlučiti prezentirati rezultate svojih doktorskih, diplomskih i studentskih znanstvenih radova u obliku usmenih i posterskih priopćenja. Najuspješnijima će biti dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja.

FARMEBS 2019 izvrsna je prilika za razmjenu mišljenja i iskustava te upoznavanje, druženje i povezivanje studenata različitih godina studija i studijskih programa, te povezivanje studenata i struke sa znanošću. Stoga nas iznimno veseli da će nam se ove godine pridružiti i studenti farmacije i medicinske biokemije Sveučilišta u Splitu, Mostaru i Beogradu te studenti Medicinskog i Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Dobrodošli na FARMEBS 2019!

Organizacijski odbor

SIMPOZIJ        INFO        PROGRAM        PRIJAVA        SAŽECI        POKROVITELJI        ORGANIZACIJA        DO SADA