Drage studentice i studenti,

pozivamo Vas na sudjelovanje na 7. Simpoziju studenata farmacije i medicinske biokemije (FARMEBS 2018) koji će se održati 2. lipnja 2018. na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, A. Kovačića 1.

FARMEBS 2018 bit će posvećen svim aspektima istraživanja lijekova od njihova dizajna i sinteze, preko mehanizma djelovanja, primjene i osiguranja kvalitete, do korištenja u dijagnostici. Iznimna nam je čast što će plenarno predavanje o poremećajima homeostaze sterola održati Željka Korade sa Sveučilišta u Nebraski, SAD, profesorica pedijatrije, biokemije i molekularne biologije, jedna od najpoznatijih stručnjakinja u istraživanju nasljednih metaboličkih bolesti.

I ove godine očekujemo sudjelovanje Vas studenata diplomskih i poslijediplomskih studija, kao aktivnih slušatelja ili kao izlagatelja. Nadamo se da ćete se odlučiti prezentirati rezultate svojih radova (doktorskih, rektorovih i diplomskih radova) u obliku usmenih i posterskih priopćenja. Najuspješnijima će biti dodijeljene vrijedne nagrade i priznanja.

FARMEBS 2018 izvrsna je prilika za razmjenu mišljenja i iskustva te upoznavanje, druženje i povezivanje studenata različitih godina studija i studijskih programa, te povezivanje studenata i struke sa znanošću. Stoga nas iznimno veseli da će nam se i ove godine pridružiti studenti farmacije Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Mostaru.

Dobrodošli na FARMEBS 2018!

Organizacijski odbor

SIMPOZIJ        INFO        PROGRAM        PRIJAVA        SAŽECI        POKROVITELJI        ORGANIZACIJA        DO SADA